B2C

Beste camping voor honden in Noord-Holland

Op zoek naar een fantastische campingervaring in Noord-Holland waar uw hond ook van harte welkom is? Dan bent u bij Camping Waddenzee aan het juiste adres! Wij bieden prachtige glampinglodges en ruime kampeerplaatsen waar u en uw trouwe viervoeter samen kunnen genieten van een onvergetelijke vakantie in Noord-Holland.

Camping Waddenzee: perfecte camping voor honden

Op onze camping in Noord-Holland voor honden vindt u diverse glampinglodges en kampeerplaatsen waar u samen met uw hond van een onvergetelijke vakantie kunt genieten.

Heerlijk ruim kamperen met de hond

Voor kampeerliefhebbers bieden we basic, standaard, comfort en plus kampeerplaatsen met verschillende voorzieningen.

De basic plaats heeft 70 vierkante meter met 10 ampère stroom en WiFi, terwijl de standaard plaats 80 vierkante meter heeft met 16 ampère stroom, wateraansluiting en afvoer.

De comfort plaatsen zijn ruim 100 vierkante meter groot voor een zorgeloze vakantie, terwijl de plus plaatsen zelfs 120 vierkante meter bieden.

Luxe overnachten in een glampingtent

Luxe overnachten in Noord-Holland? Daar moet uw hond natuurlijk ook meemaken! Speciaal voor een luxe vakantie met hond hebben wij een glampinglodge beschikbaar.

Wandelen met de hond

Op slechts een steenworp afstand van onze camping vindt u het prachtige Lutjestrand. Deze ideale locatie is perfect voor heerlijke wandelingen met uw hond. Maar u vindt ook:

  1. Ommetje Wieringen: langs het Amstelmeer, de Waddenzee met uitzicht op Texel, Hippolytushoef en het Westerland.

Kom naar onze camping en geniet van de prachtige omgeving met uw hond.

Direct online boeken