Webwinkels

Blanco stickers zijn voor vele toepassingen te gebruiken

Blanco stickers zijn voor vele toepassingen te gebruiken! Plak de sticker op je artikel en schrijf je prijs of tekst op. De blanco stickers kun je ook gebruiken om mee te categoriseren of markeren.

Verschillende kleuren op stickervel

We hebben ook blanco stickers met verschillende kleuren op stickervel. Ideaal als je bijvoorbeeld moet categoriseren. Zo kun je met kleuren een goed overzicht creëren.

Blanco A4 stickervellen

De blanco stickers zijn beschikbaar in meerdere kleuren en formaten (bijvoorbeeld ronde stickers). De stickers worden geleverd op A4 stickervellen en zijn hierdoor eenvoudig op te bergen.

Fluor blanco stickers

Met onze super opvallende fluor blanco stickers trek je echt de aandacht! De fluoriserende stickers kunnen we leveren in de kleuren fluor groen, roze en oranje. De fluor stickers hebben een permanente lijmlaag.

Permanente of afneembare lijmlaag

Onze blanco stickers hebben we in permanente en afneembare lijmlaag. Zijn je artikelen schadegevoelig of wil je de stickers gebruiken voor textiel zoals t-shirts, truien, jurken en broeken? Dan adviseren wij afneembare stickers. Voor stickers die er niet makkelijk af zijn te halen zijn raden wij een permanente lijmlaag aan.

Blanco stickers eenvoudig online bestellen

Je kunt onze blanco stickers eenvoudig online bestellen! Je kunt kiezen uit je eigen gewenste kleur, vorm, lijmlaag en aantal. Voor elke toepassing hebben wij een oplossing. Zo kan je al binnen enkele muisklikken een artikel kopen.

Hoge kwaliteit voor een scherpe prijs

Door onze unieke productiemogelijkheden kunnen wij blanco stickers van een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs aanbieden!