B2C

Boek een artiest voor uw evenement

Heb je binnenkort een bruiloft, jubileum of iets anders te vieren? Hoe leuk is het dan om een artiest te boeken en de gelegenheid een muzikale touch te geven? Dat is iets waar S!NG Music perfect van pas komt. Bij S!NG vind je een uitgebreid aanbod van topartiesten die elke gelegenheid kunnen omtoveren tot een groot feest.

Wat voor artiest boek jij?

Een solo artiest, coverband, DJ of een thema feestgroep… De keuze bij S!NG Music is enorm als het gaat om artiesten. Zo kunt u bij elke gelegenheid een passende show vinden. Neem bijvoorbeeld onze rasartiest Dennis Wiltink, deze enthousiaste zanger met een bom aan ervaring is op veel plekken bekend. Maar, dat houd hem niet tegen om op uw feestje een vette show te geven. Geeft u een themafeest zoals Oktoberfest of een heerlijk Nederlandstalig feestje. Onze tape acts zijn hier perfect voor. Neem dan bijvoorbeeld Wolfgang Saufi. Deze artiest maakt er een swingende oktoberfest of apres ski party van! Liever geen zanger maar een DJ? Wij hebben maar liefst 8 verschillende DJ’s die een passende show voor u creëren.

Bekijk alle artiesten

Klaar voor het feest?

Heeft u al bedacht hoe uw feest er uit gaat zien en welke artiest of artiesten daarbij een show geven? Laten we de mogelijkheden bespreken en een offerte op maat maken. Neem contact op via info@singmusic.nl of onze website.