B2C

Bruidskapsels voor lang haar

Heb je lange haren? Dan heb je heel wat mogelijkheden voor je bruidskapsel. Dat is heel fijn maar ook lastig. Er valt dan behoorlijk wat te kiezen. Wil je een chic bruidskapsel of ga je juist liever voor een wat informelere bohemian style? Zijn je haren wel lang maar ben je bang dat je te weinig haar hebt voor jouw ultieme bruidskapsel met lang haar? Dan kan ik doormiddel van prachtige haarextensions zorgen voor die ultieme volume. Wedden dat het de gasten niet opvalt?

Als je wakker wordt op de mooiste dag van je leven is het fijn om te weten dat je deze heerlijk ontspannen kan starten met een behandeling van mij.

Alles is mogelijk.

“Ellen heeft mijn haar gedaan voor de bruiloft van mijn beste vriendin. Ze stemt haar werk met zoveel liefde en passie af op je wensen, je kleding en wie je bent als persoon. Ze maakt het passend bij wie je bent! Ze werkt netjes, verzorgd je haar, zet een goede basis neer die past bij mijn zware krullende haren, zeer professioneel, gezellig, verzorgend onder het genot van een kopje thee en een gesprekje. Mijn haar zat prachtig stevig en goed en ik heb er de hele dag van kunnen genieten. Ik heb het met trots gedragen en raad Knap van Ellen echt aan! “