B2B

Business Site Nederland

Bedrijfsprofiel

Met een bedrijfsprofiel kun jij jouw bedrijf bekend maken op internet. Het is super belangrijk dat alle gegevens van jouw bedrijf op internet komen te staan. Hierdoor kun je niet alleen veel hoger scoren in de zoekresultaten van een zoekmachine, maar het geeft ook vertrouwen aan je toekomstige klanten.

Zorg er dus voor dat jij een bedrijfsprofiel op internet hebt staan. Op Business Site Nederland staan alleen geregistreerde bedrijven met een geldig KvK-nummer. Zo blijft de kwaliteit van deze database zeer hoog!

Zoekmachines kijken hoe vaak jouw website (URL) vermeld wordt op verschillende websites. Je kunt een vermelding, ook wel backlink genoemd dus zien als een stem op jouw website.

Bij een betaalde website voor een bedrijfsprofiel zit je vaak aan dure en lange contracten vast. Dit is bij Business Site Nederland niet het geval. Je koopt een pakket voor een bepaalde periode en na deze tijd stopt je vermelding automatisch. Je hebt dus geen contract voor een aantal jaar. Gewoon geen verrassingen achteraf.

Wil je deze toch wel verlengen dan kun je dit eenvoudig in je eigen account doen. Je bedrijfsvermelding kun je zo vaak aanpassen als je wilt. Daarnaast kun je foto’s en video’s uploaden en je diensten en werktijden aangeven. Zo heb jij een compleet bedrijfsprofiel op internet.

Klanten kunnen een review schrijven en je beoordelen met een aantal sterren. Zo kun je ook weer nieuwe klanten scoren.