B2C

Charmecamping in Noord-Brabant voor honden

Zoekt u een charmecamping voor een rustige vakantie? Dan bent u bij de Kleine Abtshoeve aan het juiste adres. In het Noord-Brabantse Oosterhout ligt onze charmecamping, met 40 groene kampeerplaatsen.

Rustige charmecamping in Noord-Brabant

Onze charmecamping biedt een oase van rust. Ontsnap aan de drukte en geniet zorgeloos van uw verblijf. Of u nu met uw eigen tent, caravan of camper komt, bij ons in Oosterhout kunt u volop genieten van een heerlijke kampeervakantie.

40 ruime kampeerplaatsen

Rust, natuur en ruimte, dat vindt u op onze charmecamping in Noord-Brabant. Doordat er slechts 40 kampeerplaatsen beschikbaar zijn, is het altijd lekker rustig op de camping.

U boekt uw kampeerplaats al vanaf € 13,40 per nacht. 

Bekijk kampeerplaatsen

Neemt u de hond ook mee?

Honden en andere huisdieren zijn van harte welkom op ons terrein. Uw hond dient wel aangelijnd te zijn en buiten de charmecamping uitgelaten te worden.

Culinair genieten in ons café

Gaat u tijdens uw kampeervakantie graag uit eten? Onze charmecamping beschikt over een sfeervol café waar u kunt genieten van een smakelijke lunch, een verrukkelijk diner of gewoon een heerlijk kopje koffie. Het restaurant is stijlvol ingericht en heeft een gezellig buitenterras waar u kunt genieten van het zonnetje.

Ontdek de schitterende wandelmogelijkheden rondom onze charmecamping.

Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen en Nationaal Park De Biesbosch bieden prachtige natuur en unieke wandelervaringen. Geniet van zandduinen, bossen en waterrijke paden. Perfect voor een ontspannen wandelvakantie in Noord-Brabant!

Boek nu uw verblijf op Charmecamping de Kleine Abtshoeve en geniet van een ontspannen vakantie in Oosterhout.

Vakantie Noord-Brabant boeken