Webwinkels

Gemakkelijk je verkoopprijs en winst uitrekenen van Bol.com bestellingen!

Bol.com winst calculator

Bij ondernemen is niets zo belangrijk als weten wat je bruto winst en marge is. Wanneer je iets verkoopt zonder enkele bijkomende kosten te maken dan is dit nog gemakkelijk uit te rekenen. Maar wanneer je gaat verkopen op een platform als Bol.com, dan kan dit een lastige klus zijn.

Commissies andere kosten

Bol.com verdient namelijk aan jou als verkoper doormiddel van de commissies die jij betaald over een order heen. En hier komt het lastige gedeelte; de commissie verschilt namelijk per categorie en het bestaat uit een vaste en procentuele bijdrage. Daarnaast moet je natuurlijk ook rekening houden met het feit dat je de verzendkosten in de verkoopprijs moet berekenen, de eindklant betaald immers geen verzendkosten bij Bol.com.

Om deze reden is Bolcalculator.com ontwikkeld. Met deze calculator vul je gemakkelijk en snel alle gegevens in die benodigd zijn. Denk hierbij aan Inkoopprijs en verkoopprijs en de verzendkosten die voor jou gelden.

Nadat je dit hebt ingevuld zal onderaan de marge als absoluut en procentueel verschijnen. Verkoop je ook in Belgie? Je ziet de winst geplitst per land!

Speel gemakkelijk met je verkoopprijs om te zien wat dit met je marge doet!,

Bereken snel en gemakkelijk je verkoopprijs via Bolcalcutor.com!