B2C

Iemand vinden met een goed profiel

Een goed profiel is een eerste stap naar een leuk contact met iemand via het internet. Online daten is hartstikke leuk en het is daarom dan ook verstandig om aan de hand van enkele tips een goed profiel op te stellen. Zo ben je in staat om anderen aan te spreken en ervoor te zorgen dat je daadwerkelijk in contact zult komen. Zeker nu steeds meer mensen gebruik maken van online dating is het van belang om op te vallen tussen de vele profielen die er beschikbaar zijn; iets wat goed mogelijk is met een uniek profiel.

Zorg er allereerst bijvoorbeeld voor dat je met een leuke welkomsttekst start. Een zin als ‘lastig om over jezelf te schrijven’ of ‘welkom op mijn profiel’ zal het dan ook niet zo goed doen. Begin met iets leuks van jezelf, of iets interessants waar je in de ander naar op zoek bent. Daarnaast kun je er voor zorgen dat je wat van je gevoelens prijsgeeft in de tekst. Zo wordt de tekst direct een stuk persoonlijker en wordt de kans groot dat je in contact komt met iemand die in jou geïnteresseerd is.

Online dating

Uiteraard is een foto daarbij een enorm waardevolle toevoeging. Online dating is grotendeels gebaseerd op het uiterlijk, waardoor het van belang is dat je houding in ieder geval goed is op de foto. We kunnen er allemaal leuk uit zien, maar door ervoor te zorgen dat je een energieke houding aanneemt zal je meer mensen aanspreken. Tenslotte kun je er daarbij voor zorgen dat de foto goed past bij je welkomsttekst en je hier bijvoorbeeld wat humor in verwerkt. Zorg er daarbij wel voor dat je het dichtbij jezelf houdt. Het is namelijk van belang dat de ander deze humor ook zal ervaren wanneer hij of zij met je in contact komt.