Webwinkels

Infraroodverwarming het hele jaar door

Infraroodverwarming het hele jaar door

De winter is misschien voorbij, maar infraroodverwarming is iets dat het hele jaar door relevant is. Infraroodverwarming kan namelijk perfect in het hele huis gebruikt worden! Wat infraroodverwarming is en hoe je het kunt gebruiken, dat lees je hieronder. 

Overal meteen warmte

In de woonkamer, slaapkamer, keuken; infraroodverwarming kan overal ingezet worden. De panelen hangen aan de muur of plafond, waardoor de warmte precies daar kan komen waar je het nodig hebt. Omdat de warmte erg direct is en alleen jou als persoon verwarmt is het makkelijk de panelen snel aan te zetten wanneer het wat fris wordt.

De centrale verwarming zou je in de zomer niet snel aan zetten voor een frisse avond, omdat het lang duurt voordat deze warm is. Een infraroodpaneel is direct warm, dus makkelijk om even kort te gebruiken. Dat scheelt ook nog eens energie!

Infraroodverwarming werkt dus op een geheel andere manier dan traditionele verwarming. Wil je meer weten over hoe infraroodverwarming werkt en hoe het voelt? Lees erover op onze website.

Infrarood kan in het hele huis goed gebruikt worden, het hele jaar door.

Badkamer verwarming

Besparen in de badkamer

Infraroodverwarming kan ook erg goed in de badkamer gebruikt worden. Juist doordat het zo’n directe vorm van verwarmen heeft. Het paneel hoeft alleen aan wanneer je in de badkamer bent. Dat scheelt veel energie, want je bent niet vaak of lang in de badkamer. Maar wanneer je er bent wil je wel een comfortabele warmte. Dan is infrarood badkamerverwarming ideaal!