B2C

Kamperen aan het water bij Emmeloord

Zoek je een fantastische kampeer ervaring in de buurt van Emmeloord? Bij Vakantiepark Lemmer zit je slechts 15 minuten rijden van Emmeloord! Perfect voor een actieve vakantie in Friesland.

Kamperen aan het water

Wist je dat al onze kampeerplaatsen vlakbij het water liggen? Onze camping ligt namelijk aan het water! Vanaf de kampeer- of campersplaats loop je namelijk zo de dijk op en kijk je over het IJsselmeer. De plaatsen zijn voorzien van alle gemakken:

  • 6/10/16 ampère
  • Eigen watertappunten
  • Incl. douchen, (warm) water, riool en stroom (6 ampère)
  • Gratis WiFi

Emmeloord, Lemmer en nog meer…

Door de fijne ligging van ons vakantiepark kun je alle kanten op! Zoals we zeiden is Emmeloord slechts 15 minuten met de auto. Hier kan je van alles ondernemen: ga het terras op en geniet van een drankje in de zon, shop in leuke winkeltjes en loop langs de grachten.

Het dorpje Lemmer ligt op loopafstand. Hier vind je een jachthaven voor het IJsselmeer, een botenpassage en Lemmer Beach. Lemmer Beach is een echte trekpleister voor strandliefhebbers en honden. ‘S zomers kun je op het strand heerlijk vertoeven en spelen met de hond, wanneer je trek krijgt kun je bij Beachclub Lemmer terecht voor een lekkere maaltijd.

Meer weten?

Krijg je al helemaal zin in een vakantie in Friesland of wil je nog meer informatie? Klik hieronder!