B2C

Kamperen in Drenthe met een Scandinavische twist

Ben je fan van kamperen en natuur? Camping Padjelanta is helemaal geschikt voor jou! Deze leuke camping ligt in het groene Drenthe en is een camping met echte Zweedse gezelligheid. Kom jij eens langs?

Camping Padjelanta, voor jong en oud

Natuur en gezelligheid, dat is wat je vindt op onze camping. Of je nu op zoek bent naar rust of juist activiteiten, iedereen is welkom.

Voor gezinnen is het heerlijk vertoeven, 4 weken animatie in de zomervakantie (regio noord), Het animatieteam organiseert bijvoorbeeld knutseluurtjes, spooktochten, droppings en andere activiteiten. Verder zijn er ook activiteiten van de camping voor alle leeftijden. In het hoogseizoen worden er excursies georganiseerd zoals een roofvogelshow, excursies met een landrover, op pad met de jager, wildsafari’s op de fiets en kanotochten in Giethoorn. Wanneer je liever op de camping blijft, is buitenspelen op de camping voor de kids ook eindeloos genieten. Wat is jouw favoriete sport? Voetballen, volleybal, tafeltennis en nog veel meer. Bij Camping Padjalanta kun je bijna elke campingsport beoefenen.

Kamperen of een accommodatie huren?

Of je nu een eigen kampeermiddel hebt of liever geniet van de luxe van een accommodatie? Waar je voorkeur ook ligt, bij ons kan je terecht. De kampeerplekken zijn ruim ingericht en hebben een haagje voor extra privacy.

Vier jouw vakantie in een compleet ingerichte (glamping)tent of in een comfortabele chalet. Onze trekkerstent is bijvoorbeeld een ideale overnachtingsplek wanneer je op doorreis bent. Alle accommodaties staan ook op een mooi groen stuk waar ook privacy is.

Wanneer kom jij kamperen met een Scandinavische twist?

Gevonden waar je naar zocht? Wat leuk! Wij kunnen niet wachten om je te mogen ontvangen op onze camping. Reserveer snel je vakantie!

Vakantie boeken