B2C

Op vakantie met je hond

Buitengoed Drentse Vennen is bij uitstek het bungalowpark om naartoe te gaan wanneer u op vakantie gaat met uw hond. Drentse Vennen staat bekend om de prachtige ligging. Tussen een landschap van bos, heide en vennen komt u hier helemaal tot rust.

Op vakantie met hond naar Drenthe

Wanneer u op vakantie gaat naar een bosrijk gebied kunnen wij het voorstellen dat u vakantie met uw hond wilt vieren. Niets is natuurlijk zo leuk dan uw trouwe viervoeter mee te nemen tijdens de wandeling. Geef bij uw boeking aan dat u uw hond meeneemt. Vervolgens krijgt u het ideale vakantiehuis ter beschikking voor zowel u als de hond. Vanaf uw vakantiehuis staat u zo in de schitterende Drentse natuur. Doordat Buitengoed Drentse Vennen in de Kop van Drenthe ligt kunt u tijdens uw vakantie met hond zowel Friesland, Groningen als Drenthe ontdekken. Daarnaast mag uw hond ook mee naar enkele plekken in de buurt. Bezoek bijvoorbeeld Herinneringscentrum Kamp Westerbork of ga heerlijk wandelen in Nationaal Park Drentsche Aa.

Wat maakt Buitengoed Drentse Vennen zo leuk?

Naast dat u een vakantie met hond heeft zijn er nog veel meer redenen om naar Drentse Vennen te gaan. Op het park heeft u aan niets tekort. Zo is er gratis Wifi en een fietsverhuur aanwezig. Wilt u elke dag verse broodjes tijdens de vakantie met hond? Maak dan gebruik van de broodjesservice. Als u met de elektrische auto komt kunt u deze opladen bij één van de laadpalen. De vakantiewoningen zijn van alle gemakken voorzien en geschikt voor 4 tot 6 personen. Met de beschikking over een keuken, badkamer met douche en een schitterende ligging hoeft u zich nergens zorgen om te maken. Volop genieten tijdens uw vakantie met hond in Drenthe.

Voor een heerlijke vakantie met hond zit u goed bij Buitengoed Drentse Vennen!