B2C

Vakantieparken Nederland met Hond

Vakantieparken Nederland met Hond

Een vakantie in Nederland met hond; het zijn de leukste! Gelukkig zijn er in Nederland vele vakantieparken waar honden van harte welkom zijn, zoals op de Oostappen Vakantieparken. Deze mooi gelegen vakantieparken bevinden zich in de Arnhemse natuur, Brabant, Limburg en op een mooi plekje aan zee, in Zeeland. En… ze zijn uiterst hondvriendelijk!

Vanaf de parken kun je namelijk prachtige wandelingen maken door de natuur of over het strand. Daarnaast staan er op de parken voldoende afvalbakken met uitgifte van hygiënezakjes.

Bekijk alle parken in Nederland voor honden

Vakantie met hond in Nederland

Een vakantie met hond in Nederland heb je nog steeds voor het uitkiezen; er zijn zoveel mogelijkheden! Denk daarom eerst op provincieniveau. Dat maakt het kiezen van een vakantie met hond in Nederland al een stuk makkelijker.

De Oostappen Vakantieparken zijn qua ligging perfect voor een vakantie met hond. Ze zijn op de mooiste plekjes gelegen; op de Veluwe, in het bruisende Brabant, aan de kust en in Limburg. Welke regio is jouw favoriet?

Vakantiepark in het Zeeuwse Hoek

Zeeland heeft ongetwijfeld onze voorkeur als je op zoek bent naar de beste provincie voor een vakantie met je hond. Deze waterrijke provincie heeft alles voor topvakantie met je trouwe viervoeter; hoge duinen, uitgestrekte stranden en mooie natuur. Vanaf Vakantiepark Marina Beach, het enige park van Oostappen Vakantieparken in Zeeland, kan je zo naar de kust lopen! Heerlijk…

De Veluwe: maak je klaar voor prachtige wandelingen!

De Veluwe, waar Vakantiepark Arnhem is gelegen, is qua natuur een van de mooiste regio’s. in deze regio bevindt zich namelijk Nationaal Park De Hoge Veluwe. Dit natuurgebied, de groene schatkamer van Nederland, bestaat uit maar liefst 5.400 hectare bos, heidevelden, zandverstuivingen en grasvlakten. Een walhalla voor honden! Hier vind je natuur in alle facetten.

Vakantieparken in Limburg voor honden

Ook als je op zoek bent naar een hondvriendelijk vakantiepark in Limburg ben je bij Oostappen Vakantieparken aan het juiste adres. In Limburg bevinden zich namelijk meerdere vakantieparken van Oostappen Vakantieparken. Mooi gelegen in de natuur, met vele mogelijkheden op en rondom de camping voor honden; de Oostappen Vakantieparken in Limburg zijn de ideale vakantiebestemmingen voor een vakantie met je hond. In deze zuidelijke provincie vind je Vakantiepark De Berckt, Vakantiepark Heelderpeel en Vakantiepark Boschbeek.

Op vakantie in Brabant

In het gezellige Brabant is een vakantie met hond ook erg leuk. Brabant, welke een van de grootste provincies is van Nederland, is rijk aan veelzijdige natuurgebieden en -reservaten en wandel- en losloopgebieden. Perfect voor honden! Onderstaande Oostappen Vakantieparken vind je in Brabant:

  • Vakantiepark Prinsenmeer
  • Vakantiepark Brugse Heide
  • Vakantiepark Slot Cranendonck

Doggo heeft speciaal voor jou per provincie de leukste en beste losloopgebieden voor honden uitgelicht. Neem zeker een kijkje en doe alvast inspiratie op!