B2C

Weekendje weg naar Zeeland

Wilt u het drukke, doordeweekse leven ontsnappen? Of bent u van plan om iets te vieren met de familie of vrienden? Kies dan voor een Hof Welzinge voor een heerlijk weekendje in Zeeland! De ruime accommodaties zijn van alle gemakken voorzien, waardoor het de perfecte uitvalsbasis is voor een ontspannende vakantie in Zeeland.

Luxe vakantiehuis tijdens een weekendje in Zeeland

Bij een weekendje in Zeeland wilt u natuurlijk dat alles goed voor elkaar is. Hof Welzinge beschikt over 4 luxe vakantiewoningen. Twee vakantiewoningen voor 4 personen (Scholekster en Grutto) en twee vakantiewoningen voor 8 personen. Elk vakantiehuis in Zeeland is luxe ingericht en door het vele lichtinval ook zeer sfeervol!

Ontdek het prachtige Zeeland

Hof Welzinge ligt op het prachtige Zeeuwse eiland Walcheren, ten zuiden van Middelburg. De locatie zorgt voor een unieke combinatie tijdens uw weekendje in Zeeland in onze Bed & Breakfast in Zeeland. Geniet van de rust en ruimte van het platteland terwijl u wegdroomt in een fantastisch boek, of ga een dagje eropuit naar de zee en het strand. Daarnaast raden wij u ook zeker aan om te gaan wandelen en fietsen door het adembenemende landschap. Liever een cultureel dagje? Bezoek dan de authentieke steden van Vlissingen en Middelburg. Door de hele stad vindt u vele monumenten en musea die uw culturele kennis naar een hoger niveau tillen tijdens uw weekendje in Zeeland!

Kies uw favoriete vakantiewoning in onze Bed & Breakfast in Zeeland

Bent u, net als ons, ook al enthousiast geworden voor een weekendje in Zeeland? Bekijk dan nu het aanbod vakantiewoningen bij Hof Welzinge en boek uw unieke vakantiehuis in Zeeland vandaag nog.