B2B

WordPress + Divi, geen standaard thema’s!

Hoi daar!

Het hebben van een website is tegenwoordig bijna een must voor elk bedrijf of zelfs individu. Maar waarom zou je kiezen voor een WordPress-website, specifiek met het Divi-thema, en waarom zou je overwegen om een webdesigner in te huren? Laten we dat eens onder de loep nemen.

Waarom Kiezen voor een WordPress-Website?

 1. Gebruiksvriendelijkheid: WordPress staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface. Het is eenvoudig te begrijpen en stelt je in staat om zonder technische kennis inhoud toe te voegen en bij te werken.
 2. Flexibiliteit: Met duizenden gratis en premium thema’s en plugins kun je de look en functionaliteit van je website aanpassen aan jouw specifieke behoeften.
 3. SEO-Vriendelijkheid: WordPress is van nature zoekmachinevriendelijk, wat betekent dat je website een voorsprong heeft als het gaat om zoekmachineoptimalisatie (SEO).
 4. Grote Gemeenschap: Er is een enorme gemeenschap van WordPress-gebruikers en ontwikkelaars die ondersteuning bieden en talloze bronnen beschikbaar stellen.

Waarom het Divi-Thema?

 1. Visuele Bouwer: Divi biedt een visuele bouwer waarmee je je website kunt bouwen en aanpassen met eenvoudige drag-and-drop-functies. Dit maakt het gemakkelijk om unieke ontwerpen te maken zonder dat je code hoeft te schrijven.
 2. Responsief Ontwerp: Divi is volledig responsief, wat betekent dat je website er goed uitziet op zowel desktops als mobiele apparaten.
 3. Flexibiliteit: Het Divi-thema biedt talloze aanpassingsmogelijkheden, waardoor het geschikt is voor allerlei soorten websites, van zakelijk tot creatief.

Waarom een Webdesigner Inhuren?

 1. Professioneel Ontwerp: Een webdesigner kan je helpen bij het maken van een professioneel ogende website die aansluit bij je merk en doelen.
 2. Tijd Besparen: Als ondernemer heb je waarschijnlijk al genoeg te doen. Het inhuren van een webdesigner bespaart je tijd die je kunt besteden aan je bedrijf.
 3. Technische Expertise: Webdesigners hebben de technische knowhow om problemen op te lossen en ervoor te zorgen dat je website soepel werkt.
 4. Unieke Aanpassingen: Een webdesigner kan unieke aanpassingen maken aan het Divi-thema, waardoor je website zich onderscheidt van de rest.

In conclusie, een WordPress-website met het Divi-thema is een krachtige keuze vanwege zijn gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit en SEO-vriendelijkheid. Het inhuren van een webdesigner kan echter van onschatbare waarde zijn om een professioneel en op maat gemaakt resultaat te bereiken. Samen kunnen ze je helpen om een website te creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook effectief is bij het bereiken van je doelen. Dus, overweeg om deze krachtige combinatie te gebruiken om jouw online aanwezigheid te versterken. Veel succes!